Automacara 100 Tone LTM 1100-4.2 | LIEBHERR [2018

LTM 1100-4.2 – Pregătită exemplar pentru orice drum

Înălțime superioară! – Înălțimile de ridicare de pana la 60 de metri, sunt posibile cu ajutorul brațul rabatabil atașat.

Tehnologie testată în timp. Brațul telescopic este extins cu ajutorul sistemului telescopic monocilindric TELEMATIK

Automacara 100 Tone LTM 1100-4.2 – 2018 – Consum redus de combustibil – ECOmode și ECOdrive reduc consumul de combustibil cu până la 10%

Design superb – Diverse configurații de conducere pot fi realizate prin împărțirea plăcilor de balast.

Opțional VarioBase® – Sistemul de asistență premiat VarioBase® de la LIEBHERR este disponibil ca opțiune de siguranță

LIEBHERR LTM 1100-4.2 – 2018. Este special concepută pentru a putea fi condusă pe drumuri cu mult pietris. O metodă specială de împărțire a plăcilor de balast a fost inclusă în proiectarea acestei macarale mobile. Aceasta înseamnă că o gamă largă de configurații de conducere poate fi realizată rapid și ușor. Dimensiunile sale compacte și ECOmode și ECOdrive testate în timp, fac ca această automacara să fie extrem de economică. Pe lângă dimensiunile sale compacte, automacaraua cu 3 axe are un braț telescopic lung și capacități de ridicare impresionante.

Eugen Trans oferă servicii complete, de la proiectare, ofertare, dezvoltare, întreținere și operare, pentru fiecare segment de servicii. O astfel de abordare ne permite să prestăm servicii bilaterale durabile și profitabile.

Suntem un colectiv de profesioniști cu experiență în domeniile de activitate prestate ajungând în prezent la peste 110 angajați. Experiența din piață ne recomandă, deoarece ne-am focalizat pe construirea pe termen lung a unor soluții dinamice, adaptându-ne ușor solicitărilor.

Automacara 100 Tone LTM 1100-4.2 [2018 – EUGEN TRANS SRL

Specificații Tehnice:

Capacitate maximă de încărcare: 100 t
La rază: 3 m
Braț telescopic de la: 11.50  m
Braț telescopic până la: 60 m
Producator: Liebherr
Capacitate Motor: 6 Cilindri Diesel
Putere Motor: 350 kW
Număr de axe: 4
Unitate / direcție standard: 8 x 6 x 8
Opțiune de acționare / direcție: 8 x 8 x 8
Viteză Maximă: 85.00 km/h
Balast total: 28.20 t

Compania s-a dezvoltat treptat, oferind clienților o gamă largă de servicii pentru a îndeplinii toate cerințele acestora. Pentru a oferi calitate lucrărilor la cele mai ridicate standarde, parcul nostru auto de utilaje s-a înnoit constant. Utilizăm în prezent cele mai avansate tehnologii.  Am reușit să câștigăm încrederea partenerilor noștri prin seriozitate, promptitudine și profesionalism, indiferent de dificultatea proiectelor în care ne angajăm.

Toate utilajele și automacaralele sunt atent evaluate de către mecanicii și tehnicienii EUGEN TRANS. De asemenea, informațiile și consilierea specializată pot fi obținute la sediul companiei, pe e-mail sau telefonic.

Misiunea noastră este să asistăm clienții în acoperirea unor nevoi complexe din teren cu ajutorul unor echipe de profesioniști și a unor utilaje și echipamente moderne, printr-o investiție permanentă în perfecționarea sistemelor de lucru.

Suntem aici să vă ajutăm. Pentru detalii și oferte, contactați-ne acum!

    Alege soluția potrivită pentru afacerea ta