Inchiriere Automacara 90 de Tone | LIEBHERR LTM 1090-4.1

LTM 1090-4.1 – Pregătită exemplar pentru orice drum

Înălțime superioară!

Tehnologie testată în timp

Inchiriere Automacara 90 de Tone – Consum redus de combustibil

Design superb – Diverse configurații de conducere pot fi realizate prin împărțirea plăcilor de balast.

Opțional VarioBase® – Sistemul de asistență premiat VarioBase® de la LIEBHERR este disponibil ca opțiune de siguranță

Inchiriere Automacara 90 de Tone. LTM 1090-4.1 este special concepută pentru a putea fi condusă pe drumuri cu mult pietris. O metodă specială de împărțire a plăcilor de balast a fost inclusă în proiectarea acestei macarale mobile. Aceasta înseamnă că o gamă largă de configurații de conducere poate fi realizată rapid și ușor. Dimensiunile sale compacte și ECOmode și ECOdrive testate în timp, fac ca această automacara să fie extrem de economică. Pe lângă dimensiunile sale compacte, automacaraua cu 3 axe are un braț telescopic lung și capacități de ridicare impresionante.

Eugen Trans oferă servicii complete, de la proiectare, ofertare, dezvoltare, întreținere și operare, pentru fiecare segment de servicii. O astfel de abordare ne permite să prestăm servicii bilaterale durabile și profitabile.

Suntem un colectiv de profesioniști cu experiență în domeniile de activitate prestate ajungând în prezent la peste 110 angajați. Experiența din piață ne recomandă, deoarece ne-am focalizat pe construirea pe termen lung a unor soluții dinamice, adaptându-ne ușor solicitărilor.

Inchiriere Automacara 90 de Tone | LTM 1090-4.1 | EUGEN TRANS SRL

Specificații Tehnice:

Capacitate maximă de încărcare: 90 t
La rază: 3.00 m
Braț telescopic de la: 11.40 m
Braț telescopic până la: 60.00 m
Stâlp de rețea de la: 2.00 m
Stâlp de rețea până la: 16.00 m
Producator: Liebherr
Capacitate Motor: 6-Cilindri-Motorina
Putere Motor: 330 kW
Număr de axe: 4
Unitate / direcție standard: 8 x 6 x 8
Viteză Maximă: 85.00 km/h
Balast total: 22.50 t

Compania s-a dezvoltat treptat, oferind clienților o gamă largă de servicii pentru a îndeplinii toate cerințele acestora. Pentru a oferi calitate lucrărilor la cele mai ridicate standarde, parcul nostru auto de utilaje s-a înnoit constant. Utilizăm în prezent cele mai avansate tehnologii.  Am reușit  câștigăm încrederea partenerilor noștri prin seriozitate, promptitudine și profesionalism, indiferent de dificultatea proiectelor în care ne angajăm.

Detinem un parc de vehicule si utilaje de peste 150 de unitati, cu an de fabricatie dupa 2007, ce corespund cerintelor de calitate, performanta si siguranta cerute de standardele romanesti si internationale, dupa cum urmeaza:

Ansamble autotractor+semiremorca platforma, semiremorca trailer si semiremorca basculabila;
Macarale pana la 200tf;
Platforme ridicatoare (nacele) cu inaltime de ridicare max. 27m;
Instalatii de produs abur tehnologic de tip IPAS 1200/100;
Gama de de utilaje de constructii formata din: autogredere, excavatoare, compactoare, incarcatoare frontale, buldoexcavatoare, buldozere, etc.

Suntem un colectiv de profesioniști cu experiență în domeniile de activitate prestate ajungând în prezent la peste 110 angajați. Experiența din piață ne recomandă, deoarece ne-am focalizat pe construirea pe termen lung a unor soluții dinamice, adaptându-ne ușor solicitărilor.

Toate utilajele și automacaralele sunt atent evaluate de către mecanicii și tehnicienii Eugen Trans. De asemenea, informațiile și consilierea specializată pot fi obținute la sediul companiei, pe e-mail sau telefonic.

Pentru informații suplimentare, va rugăm completați formularul

    Alege soluția potrivită pentru afacerea ta