Lucrari terasamente pentru construcții industriale și drumuri

Lucrari terasamente: Terasamentele sunt, prin definiție, lucrări din pământ, se realizează prin săpătură (debleu), transport și umplutură (rambleu).

Terasamentele se folosesc la:

execuția infrastructurilor construcțiilor,
construcția digurilor,
construcția canalelor,
construcția  de drumuri,
construcția  de căi ferate,
lucrări de nivelare și modelare a terenurilor agricole.

La executarea terasamentelor se vor respecta prevederile, standardele și normele în vigoare, în conformitate cu specificația tehnică stabilită.

Serviciile pentru lucrări terasamente nu pot fi executate când pământurile sunt înghețate, conțin gheață, zăpadă sau conținutul de umezeală nu se află în limitele necesare realizării compactării optime.

În timpul construirii terasamentelor, temperatura nu trebuie fie mai mică de 10 C.

LUCRARI TERASAMENTE PENTRU CONSTRUCȚII INDUSTRIALE ȘI DRUMURI

EUGEN TRANS SRL are ca și activități principale, Construcții drumuri și poduri.

Construcții ale drumurilor de acces,
Construcții parcări,
Construcții trotuare,
Construcții curți interioare,
alte spații care permit amenajarea și îmbunatățirea prin astfel de servicii.

Executăm lucrări terasamente în construcția de drumuri, diguri, baraje și canale, operații de încărcat, transportat, săpat șanțuri, defrișat, curățat terenul, profilat sau nivelat, compactat, și altele.

Oferim soluții complete pentru construcții drumuri, de infrastructură, pentru proiecte noi sau refacerea unor drumuri existente degradate. Deținem utilaje de construcții necesare unor lucrări terasamente ca: supralărgire, balastare, pietruire, betonare, asfaltare, reparații drumuri, drumuri forestiere, drumuri agricole, platforme industriale, accese rezidențiale, trotuare, pavaje și drum pavat.

Deoarece utilajele au un rol foarte important în asigurarea succesului finalizării proiectelor noastre, EUGEN TRANS SRL – Construcții drumuri și poduri – are o politică de înnoire și creștere a flotei auto proprii și de adaptare a utilajelor cu cea mai modernă tehnologie.

Managementul EUGEN TRANS SRL este flexibil și eficient. Avem capacitatea de a satisface orice cerință tehnică la cele mai înalte standarde de calitate.

Suntem la dispoziția clienților și efectuăm măsurătorile pentru lucrări terasamente la fața locului și întocmirea ofertei de preț.

Link-uri utile : normativ privind executarea lucrărilor de terasamente

Pentru informatii suplimentare, contactati-ne acum!