BULDOZER PE SENILE CATERPILLAR D6K XL [2019

Buldozer-pe-senile-CATERPILLAR-D6K-XL-2019-flota-auto-eugentrans.ro-eugen-trans-srl

Buldozere

Buldozere – În construcţii, un buldozer va fi mereu o investiţie foarte bună. Buldozerul se utilizează pe şantiere, pentru terasamente, săpare, nivelare terenuri, transport pământ, chiar şi la deszăpezirea drumurilor. Se curăţă stratul de pământ vegetal, vegetaţia erbacee, se pot face lucrări în cariere sau balastiere, decopertări, demolări construcţii dezafectate.

Dacă nu aveți bugetul necesar să achiziționați un buldozer pentru firma dumneavoastră puteți alege varianta de inchiriere buldozer. Închirierea unui astfel de utilaj va însemna costuri mult mai mici iniţiale, cheltuieli predictibile si o chirie lunară deja cunoscută.

Contractele pot fi incheiate pe perioade prestablite sau pot fi prelungite oricând. Intreţinerea nu mai este responsabilitatea ta. Nu intervin costuri de depozitare si nu aveți taxe şi impozite de plătit ca în momentul în care era necesara achizitia acestui utilaj. Facturile primite la închirieri se plătesc şi se pot clasifică la capitolul cheltuieli deductibile.

Buldozere – Închirierea buldozerelor – sustenabilitate și performanță

Nu aveți nici angajamente pe termen foarte lung, foloseşti buldozerele cât aveți nevoie, la final le dați înapoi. Alegeți buldozere în funcţie de ce aveți de făcut, aveți de unde alege, puteți să testați diverse modele pentru a şti ce veți cumpăra atunci când dispuneți de bugetul necesar.

Reparaţiile sunt suportate de furnizorul de utilaje pentru construcţii, tu doar te ocupi de şantier şi de sarcinile primite. Nu trebuie să înlocuieşti buldozerele cu altele ce au caracteristici mai bune. Nu mai stai să aştepţi să vinzi întâi vechile utilaje ca să ai banii pentru noile buldozere. Discuţi cu furnizorul şi ai în cel mai scruti timp posibil utilajul de care ai nevoie ca să îţi eficientizezi lucrările.

Despre Noi:

Suntem un colectiv de profesioniști cu experiență în domeniile de activitate prestate ajungând în prezent la peste 110 angajați. Experiența din piață ne recomandă, deoarece ne-am focalizat pe construirea pe termen lung a unor soluții dinamice, adaptându-ne ușor solicitărilor.

Ne puteți contacta telefonic sau prin completarea formularului si in cel mai scurt timp veti fi contactat.