Certificari EUGEN TRANS

Calitatea și imaginea companiei Eugen Trans este pentru noi principiul de bază în afaceri, ea înseamnă furnizarea de servicii care să satisfacă pe deplin cerințele specificate și implicite.

Pentru că ne dorim un mediu de lucru care să ofere încredere atât angajaților noștri cât și colaboratorilor, suntem la zi cu cele mai mici detalii în ceea ce privește Autorizările si Certificările necesare.

Certificări EUGEN TRANS – Autorizări și Certificări:

ISO 9001

privind managementul calitățiiîndeplinim cerințele și procedurile pe care o organizație trebuie le respecte în domeniul calității, pentru a îmbunătății continuu activitatea și îndeplinim cerințele clienților noștri.

SA 8000

privind managementul responsabilității sociale – îmbunătățim în permanență condițiile de muncă, demostrând astfel responsabilitate socială în ceea ce privește drepturile umane fundamentale la locul de muncă.

ISO 45001:2018

sistem de management al sănătății și securității în muncă, este o parte fundamentală a strategiei privind managementul riscului.

ISO/IEC 27001

are la bază principii care definesc securitatea informației : integritatea, confidențialitatea și disponibilitatea informației;

ISO 14001 Certificari Eugen Trans

ISO 14001 este un sistem de management care ajută la reducerea la nivel minim a poluării mediului înconjurător și risipirea de energie. Astfel, devenim mai responsabili și mai competenți. Scopul declarat al standardului ISO 14001 este de a susține protecția mediului și de a preveni poluarea, printr-un management sistematic de mediu, cu privire la zonele și activitățile care au un impact asupra acestuia.

OHSAS 18001

OHSAS 18001 privind managementul sănătății și securității ocupaționale:

pentru un sistem de muncă cu riscuri scăzute de accidentare sau îmbolnăvire
control eficient asupra factorilor de risc – accidentare sau îmbolnavire
eficacitate a managementului sănătății și securității ocupaționale,
crearea unui mediu de lucru agreabil, convenabil.

Certificari EUGEN TRANS

Suntem tot timpul pregătiți pentru a îndeplini cu succes toate solicitările clienților nostri.

Pentru a ne cunoaște mai bine accesați pagina Despre Noiaici sau completați acest  Formular