Inchiriere utilaje de constructii – oricând gata de lucru

EUGEN TRANS SRL oferă spre închiriere utilaje construcții de mică și mare mecanizare, pentru servicii și lucrări de construcții diverse.

Parcul auto de utilaje construcții cuprinde toată gama de utilaje necesare pentru: construcții industriale, construcții civile, reabilitare și balastare drumuri, amenajare căi de acces, execuție poduri/podețe, alei pietonale, execuție terasamente drumuri și platforme industriale.

La cererea dumneavoastră, vă putem pune la dispoziție utilaje performante, în funcție de nevoi.

EUGEN TRANS SRL este o companie ce activează în domeniul construcțiilor civile și industriale și îndeplinește cu succes criteriile de calitate și promptitudine, la cele mai avantajoase prețuri, optime pentru fiecare proiect.

Compania s-a dezvoltat treptat, oferind clienților o gamă largă de servicii pentru a îndeplinii toate cerințele acestora. Pentru a oferi calitate lucrărilor la cele mai ridicate standarde, parcul nostru auto de utilaje s-a înnoit constant. Am reușit câștigăm încrederea partenerilor noștri prin seriozitate, promptitudine și profesionalism, indiferent de dificultatea proiectelor în care ne-am angajat.

Definim încrederea – EUGEN TRANS SRL

Apelați cu încredere la specialiștii noștrii care vă asigură consultanță în vederea alegerii utilajului potrivit.

Echipa EUGEN TRANS SRL vă asigură:

▴ instruirea privind modul de folosire al utilajelor
▴ instruirea operatorilor privind securitatea și sănătatea muncii
▴ asistență tehnică pe perioada închirierii

Basculante de închiriat, închirieri utilaje, betoane, agregate, balastieră, transport, excavații, demolări, balast, pietriș, nisip.

Punem în practică experiența dobândită de activitatea în domeniul închirierii utilajelor de construcții. Oferim clienților noștri soluții și servicii adaptate fiecărui proiect în parte.

Printre serviciile EUGEN TRANS SRL se numară:

▴ Transport de utilaje
▴ Excavații
▴ Demolări
▴ Terasamente
▴ Excavații piscine
▴ Transport agregate minerale
▴ Transport moloz
▴ Transport asfalt
▴ Transport alte materiale de construcții
▴ Lucrări de drumuri
▴ Lucrări de fundații
▴ Amenajări de terenuri
▴ Transport pământ din excavații
▴ Transport moloz
▴ Demolări și transport moloz

Scopul nostru este de a răspunde cât mai prompt și profesionist la toate solicitările dumneavoastră de închirieri, oferindu- utilaje performante și operatori cu experință în cel mai scurt timp posibil. Oferim soluții eficiente, rapide, profesionale în domeniul închirierii utilajelor pentru construcții. Deținem o gamă largă de utilaje de construcții fiabile, cu productiviatate ridicată și gata de lucru.

Pentru a înțelege cu exactitate nevoile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați.