2021 Buldoexcavator Caterpillar 428

Buldoexcavator-Caterpillar_428_2021-inchiriere-utilaje-eugentrans.ro

2018 Buldoexcavator Caterpillar 428F2

Buldoexcavator Caterpillar 428F2 2018

De ce să închiriati buldoexcavatoare?

Pe un şantier este nevoie de foarte multe utilaje pentru construcţii. Cu cât aceste utilaje sunt mai moderne și bogate în tehnologii, cu atât crește productivitatea lucrărilor. În unele situaţii excavatoarele vor fi suficiente, însă dacă ai nevoie de utilaje ceva mai mici şi mai eficiente precum buldoexcavatoarele.

Un buldoexcavator are un şasiu, braţul de excavare şi cabină, încărcător frontal. Rotaţia la un buldoexcavator e de maxim 200 de grade pe părţi laterale. Adâncimea lui de săpare si puterea sunt mai mari , între 68-127 cai putere.

Buldoexcavatorul este util în săpături, demolări, transport materiale diverse, compactări, piconări, amenajări terenuri, întreţinere, forări, pregătire situri pentru pavaj sau reciclări asfalt, deszăpeziri.

Fiind un utilaj cu un preţ mare nu toate firmele îşi permit să îl cumpere pentru şantierele pe care le detin. Aşa că aleg să închirieze buldoexcavatoarele de la firmele specializate în vanzarea buldoexcavatoare.

Beneficii inchiriere buldoexcavatoare

Nu mai aloci sume mari din bugetul şi aşa mic pe care îl aveti pentru cumpărarea utilajelor pentru construcţii. Costurile cu închirierea lunară pot fi şi de zece ori mai mici decât costurile cu achiziţia de utilaje.

Semnezati un contract, alegeti ce fel de buldoexcavatoare veti folosi, le comparati, negociati chiria şi plătiti o sumă fixă lunară. Dumneavostra alegeti pe ce perioadă vreti să închiriati buldoexcavatoare, avei flexibilitate maximă, puteti sista contractele oricând precum le puteti prelungi.

Întreţinerea şi servisarea pentru buldoexcavatoare sunt problemele firmei care închiriază utilajele, dumneavoastra primiti utilaje funcţionale până se repară cele care au probleme şi nu sunteti nevoit să va întrerupeti activitatea deloc. Sunteti anunţat când s-au finalizat reparaţiile la utilajele dumneavoastra închiriate şi va sunt returnate.

Scapati şi de taxe şi impozite, aveti cheltuieli deductibile, le încadrati în cheltuieli de proiect şi aveti deducere fiscală garantată. Va veti concentra doar pe ce este important în continuare pentru firmă şi tot ce ţine de acte şi cheltuieli vi se vor rezolva cu ajutorul firmei care a închiriat buldoexcavatoarele.

Plus că puteti testa multe modele şi tipuri de buldoexcavatoare, vedeti cât de bine se comportă pe teren şi când vreti să cumparati un buldoexcavator ştiti deja pe care să îl alegeti şi care sunt cele mai bune branduri, modele.