INCHIRIERE UTILAJE

Inchiriere utilaje de construcții. Eugen Trans Srl oferă spre închiriere utilaje construcții de mică și mare mecanizare, pentru servicii și lucrări de construcții diverse. Compania este angajată într-un proces de dezvoltare dinamică, focalizat pe construirea unui sistem care  producă, pe termen lung, soluții prompte, adaptate nevoilor clienților.

Parcul auto Eugen Trans Srl cuprinde toată gama de utilaje necesare pentru:

construcții industriale
construcții civile
reabilitare și balastare drumuri
amenajare căi de acces
execuție poduri/podețe
alei pietonale
execuție terasamente drumuri și platforme industriale.

La cererea dumneavoastră, vă putem pune la dispoziție utilaje performante, în funcție de nevoi.

Inchiriere utilaje de construcții

Eugen Trans Srl este o companie ce activează în domeniul construcțiilor civile și industriale și îndeplinește cu succes criteriile de calitate și promptitudine.

Compania s-a dezvoltat treptat, oferind clienților o gamă largă de servicii pentru a îndeplinii toate cerințele acestora. Pentru a oferi calitate lucrărilor la cele mai ridicate standarde, parcul nostru auto de utilaje s-a înnoit constant.

inchiriere_utilaje-de_constructii-eugentrans.ro-eugen-trans-srl

Activitățile principale pe care ne-am axat sunt:

Construcții civile și industriale
Construcții drumuri și poduri
Transport rutier de mărfuri și echipamente
Inchiriere utilaje de construcții

Suntem un colectiv de profesioniști cu experiență în domeniile de activitate prestate, ajungând în prezent la peste 110 angajați. Experiența din piață ne recomandă, deoarece ne-am focusat pe construirea pe termen lung a unor soluții dinamice, adaptându-ne ușor solicitărilor.

Oferim servicii complete, de la proiectare, ofertare, dezvoltare, întreținere și operare, pentru fiecare segment de servicii din portofoliu. O astfel de abordare ne permite  prestăm servicii bilaterale durabile și profitabile.

În timp ce industria de transport rămâne extrem de fragmentatăcreștem continuu pe fondul investițiilor în angajați, tehnologie, echipamente, utilaje și acțiuni ecologice.

Distribuția serviciilor reprezintă un segment dinamic, însă, prin specializarea noastră, am creat cu ușurință premise pentru parteneriate succesive.