Autobasculanta MAN

autobasculante-servicii-transport-eugentrans.ro

Autobasculante

Avantajele închirierii unei flote de autobasculante

Autobasculante. Acestea sunt unele dintre cele mai folosite utilaje de pe un șantier. Ele sunt de mai multe tipuri, fiecare având un rol bine definit. Sunt camioane prevăzute cu o benă basculantă, care este folosită pentru ridicarea și descărcarea materialelor ce necesită transport, cum ar fi pietriș, nisip, pământ și așa mai departe.

De ce ai nevoie de o flotă de autobasculante?

O autobasculantă este un vehicul special pentru lucrările din industria construcțiilor. Cum am spus și mai sus, scopul lor principal este de a transporta mărfuri diverse în interiorul șantierului. Ele pot scurta timpul de lucru al muncitorilor, iar eficiența va crește. Astfel, nu mai trebuie să îți faci griji că vei întârzia cu predarea proiectului.

Marfa pe care o poate transporta poate fi semilichidă și vrac sau doar vrac. Ea mai este folosită și pentru a transporta diverse roci.

O autobasculantă își va arăta adevărata valoare în momentul transportării de pământ și piatră, de minereu și nisip de pietriș și cărbune, de materiale de construcție și multe altele. Pe un șantier de dimensiuni mari veti avea nevoie de mai multe autobasculante ce pot creste performanța și eficiența lucrării, dar și proteja angajații conform normelor de protecție ale muncii.

Există autobasculante grele ce vor fi capabile să transporte pietre mari, însă există și cele de o capacitate mai mică ce vor putea transporta cel mult 2 tone. În funcție de fiecare nevoie, există câte o autobasculantă care poate îndeplini fiecare activitate existentă pe un șantier.

Avantaje:

Avantajele închirierii de autobasculante: Cel mai probabil nu vei avea nevoie tot timpul de autobasculante, așa că închirierea lor poate fi o variantă convenabilă pentru oricine.

Achiziționarea lor te poate costa destul de mult, să nu mai punem și taxele pe care trebuie să le plătești. Așa că, printr-un contract de inchiriere, te vei scăpa de toate grijile menționate mai sus. Autobasculantele pot fi inchiriate pentru o zi, pentru o săptămână sau chiar pentru câteva luni, caz în care veti beneficia și de discounturi.

Prin urmare, veti avea utilajele de care aveti nevoie pentru buna funcționare și finalizare a șantierului.