EUGEN TRANS SRL [Despre Noi]

Codul Unic de Înregistrare: RO16168400
Nr. Înreg. Reg. Com: J34/75/2004
Sediu social: Blejești, Str. Șos. Pitești, Nr. 679, jud. TR
Adresa corespondență: Str. Sondelor, Nr. 6, Oraș Videle, jud. TR

Eugen Trans Srl a fost înființată în anul 2004 și se adresează unei piețe într-o continuă dezvoltare.

Activitățile principale pe care ne-am axat sunt:

Construcții civile și industriale
Construcții drumuri și poduri
Transport rutier de mărfuri și echipamente
Inchiriere utilaje de construcții

Suntem un colectiv de profesioniști cu experiență în domeniile de activitate prestate, ajungând în prezent la peste 110 angajați. Experiența din piață ne recomandă, deoarece ne-am focusat pe construirea pe termen lung a unor soluții dinamice, adaptându-ne ușor solicitărilor.

Eugen Trans oferă servicii complete, de la proiectare, ofertare, dezvoltare, întreținere și operare, pentru fiecare segment de servicii din portofoliu. O astfel de abordare ne permite prestăm servicii bilaterale durabile și profitabile.

În timp ce industria de transport rămâne extrem de fragmentată, creștem continuu pe fondul investițiilor în angajați, tehnologie, echipamente, utilaje și acțiuni ecologice.

Distribuția serviciilor reprezintă un segment dinamic, însă, prin specializarea noastră, am creat cu ușurință premise pentru parteneriate succesive.

conform listafirme.ro

eugen_trans-eugentrans.ro

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este asistăm clienții în acoperirea unor nevoi complexe din teren cu ajutorul unor echipe de profesioniști și a unor utilaje și echipamente moderne, printr-o investiție permanentă în perfecționarea sistemelor de lucru.

VALORI EUGEN TRANS

Angajaţii noştri sunt cei care crează puterea Eugen Trans si participă în mod esenţial la succesul acesteia, unii dintre ei fiind împreună încă de la începuturile companiei la fel de responsabili pentru îndeplinirea misiunii noastre. Recunoaştem calitatea, motivarea şi performanţa personalului propriu ca factori principali în atingerea succesului.

Valorile pe care ne construim relația pofesională cu clienții noștri sunt:

  • SUSTENABILITATE

Ne asumăm angajamentul de a lucra în parteneriate responsabile în vederea reducerii impactului asupra mediului și utilizării resurselor naturale în mod sustenabil

  • RESPONSABILITATE

Ne îndeplinim responsabilitățile impuse de activitatea noastră, cu promptitudine și fără compromisuri în ceea ce privește calitatea.

  • ÎNCREDERE

Suntem dedicați comunicării deschise, gestionăm cu seriozitate, onestitate și spirit etic relațiile cu partenerii noștri, oferind întotdeauna soluțiile cele mai potrivite.

  • SPIRIT DE ECHIPĂ

Stabilim relații deschise și pozitive între colegi cu scopul de a promova cooperarea și obținerea celor mai bune rezultate.
Credem că rezultatele unei echipe sunt întotdeauna mai mari decât rezultatele individuale.
Încurajăm și folosim comunicarea interactivă și dialogul constructiv.

PARTENERI

Ne puteți contacta telefonic sau prin completarea formularului!