Flota Auto Eugen Trans

Administrarea si modernizarea flotei auto implica un real efort in gestionarea costurilor, a parcului auto a eficientei si sigurantei soferilor nostri.
Autovehiculele sunt punctele forte ale multor domenii, fiind esentiale pentru desfasurarea cotidiana a activitatilor. Asigurand flota auto inseamna pentru noi, eficienta si economie.

Flota Auto Eugen Trans SRL  Constructii drumuri si poduri dispune de o gama variata de echipamente, incepand de la:

Autocamioane
Autobasculante
Buldoexcavatoare
Excavatoare
Miniexcavatoare
Autogredere
Automacarale
Compactoare
Incarcatoare frontale
Buldozere

Pentru ca ne axam pe constructii civile si industriale, constructii drumuri si poduri precum si servicii de transporturi auto si inchirieri de masini pentru terasamente si macarale, noi, EUGEN TRANS, detinem o flota auto ce se afla intr-un proces continuu de evolutie și modernizare.

Camioanele noastre sunt echipate cu sisteme GPS, fapt care ne permite vizualizarea si verificarea in timp real, siguranta si coordonarea efectiva a transportului.

Managementul profesionist al flotei auto imbunatateste nivelul costurilor unui transport si astfel se poate ajunge la cresterea frecventei servirii, care va genera stocuri mai reduse, respectiv avantaj de cost la nivel de lant de aprovizionare.

Suntem un colectiv de profesionisti cu experienta in domeniile de activitate prestate ajungand in prezent la peste 110 de angajati. Experienta din piata ne recomanda, deoarece ne-am focalizat pe construirea pe termen lung a unor solutii dinamice, adaptandu-ne usor solicitarilor.

Eugen Trans ofera servicii complete, de la proiectare, ofertare, dezvoltare, intretinere si operare, pentru fiecare segment de servicii. O astfel de abordare ne permite sa prestam servicii bilaterale durabile si profitabile.

In timp ce industria de transport ramane extrem de fragmentata, crestem continuu pe fondul investitiilor in angajati, tehnologie, echipamente, utilaje si actiuni ecologice.

Toate utilajele si autocamioanele sunt atent evaluate de catre mecanicii si tehnicienii EUGEN TRANS. De asemenea, informatiile si consilierea specializata pot fi obtinute la sediul companiei, pe e-mail sau telefonic.