Autogredere – ce sunt și de ce să le închiriezi?

Când aveți de realizat lucrări la nivelul pământului, când vreți să întreţineti drumurile şi şanţurile, să înlăturati zăpada de pe căile rutiere veți avea nevoie de autogredere. Autogrederele sunt acele utilaje destinate în special construcţiilor şi şantierelor mari, care pot ajută la eliminarea stratului vegetal, la formarea patului şi la profilări şi nivelării drumurilor. Un autogreder va simplifică executarea rambleelor la terenuri plane, pământul e săpat şi deplasat, se formează şi se finisează talazurile la ramblee, debleuri în terenuri unde nu avem obstacole.

În funcţie de nevoile de pe şantiere şi din zonele de lucru, autogrederele devin extrem de utile când trebuie amestecate pământurile cu materiale de adaos, lianţi, când trebuie împrăştiate, când se sapă şanţuri de scurgere, când se execută scarificări. La încărcare în mijloace de transport şi la depunere în zone diverse se vor folosi autogrederele elevatoare.

Autogrederele funcţionează cu motoare diesel, puterea motoarelor e de 100-250 cai putere, lama puternică şi cu un design bine gândit va contribui la o eficienţă mai mare a autogrederelor indiferent de operaţiunile ce se vor execută. În termeni de execuţie şi de eficienţă autogrederele nu au concurenţă şi devin extrem de căutate mai ales dacă avem lucrări complexe pe şantiere.

De ce să închiriati autogrederele?

Pentru că veți face economii pe termen lung, nu veți mai investi bani mulţi în utilaje de construcţii, veți putea porni lucrul imediat şi nu veți mai aştepta să strângeți banii de utilaje.

Nu mai depindeți de amortizare, puteți testa utilajele în timpul închirierii, vedeți ce merge, ce nu merge, cât de eficiente sunt şi când ai banii necesari ştiti deja ce să cumperi. Plus că aveți cheltuieli deductibile dacă închiriati autogredere, aveți servisare şi mentenanţă asigurată, vi se înlocuiesc utilajele defecte cu altele noi, se repara şi va sunt returnate. În tot acest timp va continuați treaba şi proiectele, pe şantiere se lucrează fără probleme.

Terminați mai rapid treaba cu autogrederele moderne de închiriat, nu mai aveți grijă spaţiilor de depozitare, puteți închiria oricât de multe autogredere aveți nevoie, cheltuielile pe termen lung sunt predictibile, ştiti că aveți de plătit chiria lunară. Semnați contracte care se pot prelungi sau încheia când doriți, aveți flexibilitate maximă dacă alegeți să închiriati autogredere.

Alt avantaj al închirierii de autogredere la care poate nu v-ați gândit este calitatea utilajelor de construcţii închiriate. Poate nu dispuneți de un buget suficient de mare să va cumpărați autogredere moderne. Dacă alegeți varianta închirierii ştiti de la început că veți avea cele mai noi şi mai moderne, mai eficiente utilaje de construcţii pentru şantierele dumneavoastră.