INCHIRIERE UTILAJE DE CONSTRUCTII

Inchiriere utilaje de constructiiEugen Trans Srl oferă spre închiriere utilaje construcții de mică și mare mecanizare, pentru servicii și lucrări de construcții diverse.

Parcul auto de utilaje de construcții Eugen Trans Srl cuprinde toată gama de utilaje necesare pentru: construcții industriale, construcții civile, reabilitare și balastare drumuri, amenajare căi de acces, execuție poduri/podețe, alei pietonale, execuție terasamente drumuri și platforme industriale. La cererea dumneavoastră, vă putem pune la dispoziție utilaje performanțe, în funcție de nevoi.

Inchiriere utilaje de constructii

Eugen Trans Srl este o companie ce activează în domeniul construcțiilor civile și industriale și îndeplinește cu succes criteriile de calitate și promptitudine, la cele mai avantajoase prețuri, optime pentru fiecare proiect.

Compania s-a dezvoltat treptat, oferind clienților o gamă largă de servicii pentru a îndeplinii toate cerințele acestora. Pentru a oferi calitate lucrărilor la cele mai ridicate standarde, parcul nostru auto de utilaje s-a înnoit constant.

inchiriere_utilaje-de_constructii-eugentrans.ro-eugen-trans-srl

Activitățile principale pe care ne-am axat sunt:

▴ Construcții civile și industriale
▴ Construcții drumuri și poduri
▴ Transport rutier de mărfuri și echipamente
▴ Inchiriere utilaje de construcții

Suntem un colectiv de profesioniști cu experiență în domeniile de activitate prestate, ajungând în prezent la peste 110 angajați. Experiența din piață ne recomandă, deoarece ne-am focusat pe construirea pe termen lung a unor soluții dinamice, adaptându-ne ușor solicitărilor.

Oferim servicii complete, de la proiectare, ofertare, dezvoltare, întreținere și operare, pentru fiecare segment de servicii din portofoliu. O astfel de abordare ne permite să prestăm servicii bilaterale durabile și profitabile.

În timp ce industria de transport rămâne extrem de fragmentată, creștem continuu pe fondul investițiilor în angajați, tehnologie, echipamente, utilaje și acțiuni ecologice.

Distribuția serviciilor reprezintă un segment dinamic, însă, prin specializarea noastră, am creat cu ușurință premise pentru parteneriate succesive.

PRETUL CORECT

Oferim servicii de transport instalatii foraj la preturi competitive.

LIVRAM LA TIMP!

Respectăm timpul, de aceea rezultatele muncii noastre sunt pe măsura asteptarilor rezolvarii problemei dumneavoastra.

PROFESIONALISM

Scopul nostru este de a trata fiecare transport cu acelasi profesionalism.