Inchiriere Automacara 18 tone

De ce să închiriezi o automacara 18 tone?

Industria închirierii de mașini și utilaje s-a dezvoltat mult în ultima vreme în România. Fie că trebuie extinse niște lucrări sau trebuie mutat echipament industrial dintr-un loc în altul, automacaraua îți face treaba ușoară.

Comparativ cu o macara statică, automacaraua este o macara atașată de o camionetă. În funcție de nevoi, se găsesc modele de la 10 tone până la 300 de tone. Macaraua ridică și manevrează materialele grele, iar camionetă se ocupă de transport. Puteți să transporțati materiale prinse de macara fără să reduceți din greutatea autovehiculului. Trebuie menționat că acest tip de utilaj poate fi folosit doar de către personal priceput care a avut parte de instructajul adecvat.

Însă închirierea unei automacarale va aduce o serie de beneficii, indiferent de domeniul în care aveți nevoie.

Inchiriere Automacara 18 tone

Beneficiile închirierii unei automacara 18 tone

Costuri reduse. Dacă nu aveți nevoie de muncă constantă din partea unei macarale, atunci închirierea acesteia o să fie mai rentabilă. Achiziția uneia presupune costuri inițiale mari. În schimb, când închiriati una, costurile sunt mai mici și trebuie înapoiată după ce ai terminat treaba.

De obicei, macaralele nu sunt necesare pentru perioade lungi de timp sau pentru multe proiecte. Astfel, dacă nu folosești automacaraua în munci grele și constante, nu merită să achiziționati una.

De asemenea, orice utilaj trebuie să fie depozitat și să aibă lucrări periodice de întreținere. Dacă închiriati, asta înseamnă că nu trebuie să te mai stresezi de lucrări de mentenanță și depozitare. Costurile acestora ies din calcul, astfel încât firma de la care închiriezi automacaraua se ocupă de ele. Inchiriere Automacara 18 tone

Nu în ultimul rând, închiriatul este mai accesibil decât achiziționatul. Astfel, închirierea unei automacara este din toate punctele de vedere mai ieftină decât achiziția.

Personal extra. Dacă nu ai destul personal care să facă muncile, unele firme de închiriat automacara îți oferă și personal calificat pentru a le opera. Din nou, economisești bani deoarece nu ai nevoie de atât personal. Însă acum ai și un număr în plus de persoane care ajută. Totodată, aceștia vor fi protejați, având cabină specială.

La finalul zilei, totalitatea personalului face o treabă mai bună și are o productivitate mai mare. Iar dacă unele materiale trebuie și transportate, partea ”auto” din automacara se va ocupă cu ușurință de asta.

În principiu, închirierea unei automacarale de 18 tone va aduce o serie de beneficii comparativ cu achiziția uneia. Consultă-te cu echipa noastră și închiriază cea mai potrivită automacara pentru nevoile dumneavoastră!