▴ pentru inchiriere…  Solicită acum cotație de preț

Inchiriere buldozer pe senile CATERPILLAR D6K XL [2019

Inchiriere buldozer pe senile CATERPILLAR D6K XL [2019 –  Tehnologia de nouă generație permite o putere constantă la nivelul trenului de rulare, o mai mare ușurință în mișcări și timpi de ciclu mai rapizi, cu o eficiență îmbunătățită a consumului de combustibil cu până la 35% și costuri de întreținere reduse. În configurația Deșeuri, protecțiile echipate din fabrică, etanșările și caracteristicile cabinei vă ajută să vă protejați utilajul și operatorul în condiții deosebit de dure.

TEHNOLOGII CARE ÎȘI FAC TREABA

Ecranul tactil de 10 inch (254 mm) pentru controlul pantei este mai intuitiv și mai ușor de utilizat.
Funcția AutoCarry automatizează ridicarea lamei pentru a maximiza încărcarea lamei, a îmbunătăți consistența sarcinii și a reduce deraparea șenilei.
Standard Slope Indicate afișează înclinarea transversală a utilajului și orientarea înainte/înapoi, direct pe ecranul principal.
Opțiunea Attachment Ready (ARO) din fabrică simplifică instalarea tuturor mărcilor de sisteme grade control (de control al pantei).
Accesați informațiile oricând și oriunde cu VisionLink® – și folosiți-le pentru a lua decizii informate care să crească productivitatea, să scadă costurile, să simplifice întreținerea și să îmbunătățească protecția și siguranța pe șantierul dvs.

PERFORMANȚĂ ÎN MANIPULAREA DEȘEURILOR

Garniturile de etanșare îmbunătățite de la nivelul întregului utilaj împiedică pătrunderea prafului și a reziduurilor.
Cabina are uși cu geamuri din policarbonat, rezistente la impact, eliminând necesitatea grilajelor pentru uși.
Protecțiile specializate și garniturile de la nivelul întregului utilaj protejează componentele principale la impact și împotriva rezuduurilor purtate de aer.
Protecțiile multistrat ale reductorului final, inclusiv o apărătoare tip labirint cu coturi la 90 de grade, țin murdăria și resturile departe de garnitura Duo-Cone™ pentru protejarea uleiului reductorului final.
Barele de protecție previn deteriorarea utilajului cauzată de diverse reziduuri.
Grilajul solid cu balamale al radiatorului protejează radiatorul și ventilatorul împotriva pătrunderii materialului care vine direct din față sau de sub lamă.
Sistemul de răcire este proiectat pentru medii cu multe reziduuri, având ventilator reversibil automat și deschidere batantă pentru curățare.
Capac de protecție inferior (dedesubtul utilajului) cu balamale, pentru o curățare ușoară și împiedicarea pătrunderii reziduurilor.
Lumini de lucru montate la înălțime și departe de zona de acțiune a resturilor, proiectând totodată suficientă lumină asupra zonei de lucru. Un pachet opțional cu 12 lumini LED asigură o iluminare la 360 de grade.

COSTURI DE ÎNTREȚINERE MAI MICI

Costuri de întreținere cu până la 12% mai mici – specific gândite pentru a vă reduce cheltuielile pentru componente actualizate, intervale de service mai lungi și mai puține sarcini de întreținere programate pentru acest buldozer pe senile.
Diagnosticare simplificată a transmisiei electrice prin intermediul serviciului Electronic Technician.
Acces ușor pentru întreținerea noilor componente electronice de acționare prin intermediul unui panou de control din spatele cabinei.
Mai puține filtre și puncte de service economisesc timp și bani cu întreținerile de rutină.
Înlocuirea filtrului de aer al cabinei, extinsă la 500 de ore.
Ventilatorul reversibil standard prelungește intervalele de curățare a miezului.

INCHIRIERE BULDOZER PE SENILE – FUNCȚII DE SIGURANȚĂ:

Geamurile cu aproximativ 15% mai mari și structura integrată ROPS asigură o vizibilitate suplimentară.
Construcția capotei și alinierea evacuării și a filtrului preliminar asigură o vizibilitate mai bună în fața buldozerului.
Scara standard din spatele utilajului asigură acces ușor pentru alimentarea cu combustibil, curățarea lunetei și pentru întreținere.
Acces de la nivelul solului pentru opțiunea de alimentare rapidă cu combustibil.
Mânerele de prindere de pe ambele părți ale plafonului cabinei și punctele de prindere oferă un plus de siguranță.
Filtrare îmbunătățită a aerului în cabină, pentru un mediu de operare mai curat
Lumini de avertizare tip girofar cu LED, integrate opțional.
Mai silențios la interior și la exterior – niveluri de zgomot reduse cu 3 dB(A)

LUCREZĂ MAI MULT CU UN CONSUM MAI MIC 

Mută cu până la 35% mai mult material per litrul de combustibil consumat.
Mută cu până la 10% mai mult material pe oră.
O nouă opțiune de tren de rulare cu 10 role, proiectat pentru nivelări mai fine la viteze mai mari, chiar și pe suprafețe dificile precum nisip și pietriș.
Braț de împingere mai robust pentru aplicații grele, cu lamă SU de capacitate mai mare.

Eugen Trans Srl – Despre Noi

Doriti mai multe detalii? Contactati-ne acum!

    Alege soluția potrivită pentru afacerea ta