insotire_transport-agabaritic-eugen-trans-srl-servicii-transport-www.eugentrans.ro-min-min

INSOTIRE TRANSPORT AGABARITIC

GENERALITĂȚI

Pe drumurile publice, autovehiculul sau ansamblul de vehicule care are o lățime între 3,2 m si 4,5 m, cu sau fără încărcătură,  inclusiv sau o lungime mai mare de 25 m, trebuie să fie precedat de un autovehicul de însoțire, iar cel cu lățimea mai mare de 4,5 m sau lungimea mai mare de 30 m trebuie să fie însoțit de două autovehicule care să circule ca îndrumători și semnalizatori, unul în față și celălalt în spatele ansamblului.
Pe autostrăzi, autovehiculul care, cu sau fără încărcatură, depășește lățimea de 3,2 m trebuie să fie urmat de un autovehicul de însoțire.
În conformitate cu Normele pentru autorizarea și desfășurarea serviciilor de insotire transport agabaritic prevăzute de OG 43/1997, operatorii economici, autovehiculele de însoțire și personalul specializat, sunt autorizați în comun de către CNADNR și ARR.

EUGEN TRANS SRL vă pune la dispoziție servicii de insotire transport agabaritic cu utilaje specializate, la prețuri competitive.
Dispunem de o rețea logistică bine pusă la punct, indiferent de tonaj, va putem pune la dispoziție camionul de care aveți nevoie.

CONDIȚII

Pentru desfășurarea activității de insotire transport agabaritic, EUGEN TRANS SRL  îndeplinește următoarele condiții de bază:
– derulează activitate de transport rutier de marfă sau activități conexe, autorizate,
– deține autorizații CNADNR și ARR pentru activitatea de însoțire,
– deținem autovehicule de însoțire autorizate,
– avem angajați care să fie atestați de CNADNR și ARR pentru activitatea de însoțire.

AUTORIZAREA OPERATORILOR ECONOMICI

Sunt autorizați operatorii economici care au în obiectul de activitate transporturile sau activitățile conexe și care au în dotare cel puțin un autovehicul de însoțire.

EUGEN TRANS SRL vă pune la dispoziție servicii de insotire transporturi agabaritice cu utilaje specializate și la prețuri competitive.

Insotire transport agabaritic – AUTORIZAREA AUTOVEHICULELOR PENTRU

Autorizarea autovehiculelor de insotire transporturi agabaritice  se eliberează de către CNADNR SA și ARR, în maxim 15 zile lucrătoare de la data depunerii.

Autovehiculele de însoţire EUGEN TRANS SRL sunt dotate obligatoriu, cu:

  • inscripţii sau panou de avertizare, amplasate la loc vizibil atât din fată, cât si din spate, cu înscrisul „TRANSPORT EXCEPŢIONAL!” sau „ATENŢIE! GABARIT DEPĂŞIT!”, având
    două dispozitive speciale de avertizare luminoasă intermitentă de culoare galbenă, montate pe autovehicul, astfel încât lumina emisă de acestea să fie vizibilă la o distanţă de cel puţin 100 m din faţă, din spate şi din părţile laterale, care vor fi menţinute în funcţiune pe toată perioada în care se efectuează însoţirea vehiculului cu depăşiri;
  • marcaje reflectorizante alb-roşu, având o înclinaţie de 45°, descendente spre exterior, având o înălţime de minimum 25 cm, aplicate pe toată lăţimea autovehiculului, la partea din faţă şi din spate;
  • baston telescopic pentru măsurători de înălţime (minimum 8 m) şi ruletă de minimum 20 m lungime sau alte dispozitive omologate pentru măsurarea dimensiunilor, care să permită măsurarea aceleiaşi game de dimensiuni;
  • staţii de emisie-recepţie mobile şi/sau portabile, cu care să se poată ţine legătura cu vehiculul cu depăşiri însoţit şi/sau cu alte autovehicule de însoţire;
    paletă sau baston de dirijare fluorescent-reflectorizant.

EUGEN TRANS SRL – Avantajele colaborărilor cu noi:

▴ Suntem firmă autorizată,
▴ Prestăm servicii sigure și rapide pentru insotire transport agabaritic,
▴ Oferim servicii profesionale, garantate,
▴ Oferim adaptabilitate și diversitate,
▴ Asigurăm consultanță și soluții prompte înainte de încheierea unui contract.

Avem experiență în efectuarea serviciilor de insotire transporturi agabaritice. Pentru a va convinge de profesionalismul de care dăm dovadă, nu ezitați să ne contactați!

ATESTAREA PERSONALULUI SPECIALIZAT

Personalul specializat pentru însoțire este atestat nominal de către CNADNR și ARR, în urma susținerii și promovării unui examen de verificare a cunoștințelor de legislație din domeniu.
Cu ajutorul personalului certificat și a celor mai moderne și performante utilaje de transport, fiecare încărcătură cu gabrit depășit va fi transportată de noi la destinație în condiții maxime de siguranță.
Oricare ar fi nevoile dumneavoastră de transport, echipa noastră va stă la dispoziție cu o soluție rapidă și eficientă!