Descopera acum capabilitatile Eugen Trans!

INCHIRIERE PLATFORME HIDRAULICE PENTRU LUCRU LA INALTIME

Platformele ridicatoare sunt o categorie aparte a nacelelor de lucru la inaltime. Scopul principal al unei platforme autoridicatoare cu actionare hidraulica o reprezinta miscarea de ridicare. Acesta se poate efectua doar in sus pe plan vertical si nu in lateral – pe orizontal. Daca platforma hidraulica se deplaseaza in aer si pe lateral, atunci vorbim mai degraba de o platforma cu constructie speciala decat despre o nacela clasica.

Oferim  stabilitate și echilibru într-un mediu economic imprevizibil și preluăm din sarcina dumneavoastră acele activități și domenii în care demostram prin fapte, profesionalism și responsabilitate, o maximă competență. Rezolvarea oricărei probleme implică o organizare specifică și o abordare structurată care să conducă la soluția optimă, generatoare de maximum de beneficiu în condițiile date.

Pentru mai multe detalii privind gama de platforme hidraulice oferite spre inchiriere de Eugen Trans, va invitam sa contactati un reprezentant al companiei.

PRETUL CORECT

Oferim servicii de construcții și reparații drumuri la prețuri competitive.

LIVRARE LA TIMP

Respectăm timpul și efortul dumneavoastră, de aceea rezultatele muncii noastre sunt pe măsura investiției făcute

24/7 Support

All of which explains why you’ll find the team of outstanding support at TransCargo ready to apply their passion for solutions in support of your business.