SERVICII EUGEN TRANS:

Activitățile principale pe care ne-am axat sunt:

▴ Construcții civile și industriale
▴ Construcții drumuri și poduri
▴ Transport rutier de mărfuri și echipamente
▴ Inchiriere utilaje de construcții

Suntem un colectiv de profesioniști cu experiență în domeniile de activitate prestate, ajungând în prezent la peste 110 angajațiExperiența din piață ne recomandă, deoarece ne-am focusat pe construirea pe termen lung a unor soluții dinamice, adaptându-ne ușor solicitărilor.

Eugen Trans oferă servicii complete, de la proiectare, ofertare, dezvoltare, întreținere și operare, pentru fiecare segment de servicii din portofoliu. O astfel de abordare ne permite  prestăm servicii bilaterale durabile și profitabile.

În timp ce industria de transport rămâne extrem de fragmentatăcreștem continuu pe fondul investițiilor în angajați, tehnologie, echipamente, utilaje și acțiuni ecologice.

Servicii Eugen Trans Srl

Distribuția serviciilor reprezintă un segment dinamic, însă, prin specializarea noastră, am creat cu ușurință premise pentru parteneriate succesive.

Planurile noastre de acțiune:

Satisfacerea clienților noștri este pe primul loc,
Vă oferim soluții pentru orice problemă de transport și logistică la cel mai înalt nivel profesional,
Gestionăm toate aspectele legate de expediere marfă, de la planificare, organizare și monitorizare, control și livrare până la destinația finală.

Suntem receptivi la nevoile economice ale clienților noștri. Vă asiguram de cele mai bune oferte pentru fiecare serviciu oferit.

VALORI EUGEN TRANS

Angajaţii noştri sunt cei care crează puterea Eugen Trans si participă în mod esenţial la succesul acesteia, unii dintre ei fiind împreună încă de la începuturile companiei la fel de responsabili pentru îndeplinirea misiunii noastre. Recunoaştem calitatea, motivarea şi performanţa personalului propriu ca factori principali în atingerea succesului.

Noi vă oferim cea mai bună soluție în acest sens, nu ezitați să ne contactați!

  MISIUNEA NOASTRĂ

  Misiunea noastră este asistăm clienții în acoperirea unor nevoi complexe din teren cu ajutorul unor echipe de profesioniști și a unor utilaje și echipamente moderne, printr-o investiție permanentă în perfecționarea sistemelor de lucru.

  PRETUL CORECT

  Oferim servicii de constructii si reparatii drumuri la preturi competitive.

  LIVRARE LA TIMP

  Respectăm timpul și efortul dumneavoastră, de aceea rezultatele muncii noastre sunt pe măsura investiției făcute

  CALITATE

  Servicii de calitate la standarde europene. Compania noastra va ofera servicii de constructii drumuri si poduri certificate.