TRANSPORT MARFURI GENERALE

Transport marfuri generale. Prin transport mărfuri generale  se înțelege categoria cu o gamă foarte variată de transport bunuri și produse, ce cuprinde toate mărfurile care pot fi transportate cu un mijloc de transport standard, adică marfă care nu necesită cerințe speciale transporturi rutiere de mărfuri: ADR, perisabile, deșeuri, transport animale, sub orice formă de împachetare (paletată, nepaletată).

În categoria de transport mrfuri generale nu sunt cuprinse categorii de mărfuri care nu pot fi transportate decât cu mijloace de transport specializate sau autorizate datorită:

caracteristicilor,
proprietăților,
dimensiunilor,
volumelor sau greutații lor.

Eugen Trans Srl – Constructii drumuri si poduri – căutăm permanent să îmbunătățim serviciile și oferim cele mai bune soluții de logistică și transport, indiferent de sectorul tău de activitate.

Suntem o echipă cu principii solide și de aceea:

acordăm o importanță majoră siguranței mărfurilor pe durata transportului,
adaptăm serviciile de transport și logistică în funcție de specificul mărfurilor clienților noștri,
oferim consiliere personalizată în funcție de tipul de marfă privind condițiile optime de transport,
oferim soluția de transport marfuri generale în regim exclusiv pentru fiecare solicitare.

Transport marfuri generale – particularitățile:

varietatea tipurilor de mărfuri,
ale modului de prezentare,
de cantitățile care necesită deplasarea,
de categorie a potențialilor clienți.

De aceea, capacitatea de adaptare a  Eugen Trans Srl la cerințele beneficiarilor este cheia reușitei în satisfacerea deplină a tuturor categoriilor de clienți care ne solicită serviciile.

Asigurăm servicii interne de transport mărfuri generale, livrarea la destinație a produselor. Costurile suportate de beneficiar sunt optimizate în raport cu cantitatea de marfă transportată. Garantăm prețuri atractive și servicii la cel mai înalt nivel de profesionalism.

Deținem propria flotă auto pentru transport de mărfuri, investim substanțial și constant în dezvoltarea și creșterea activităților prin servicii care deservesc în totalitate clienții noștri.

Pentru detalii și oferte ne puteți contacta aici!

Contactați-ne pentru detalii suplimentare  Formular de contact